All4Fysio klantenservice

Advies en verkoop
(maandag t/m vrijdag 09.00 tot 18.00 uur)

0341 - 431 055

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Retourneren: eenvoudig en snel je aankoopbedrag terug!

Het kan gebeuren dat je bestelling niet (helemaal) naar wens is. In dat geval kan je het product binnen 14 dagen eenvoudig omruilen of retourneren bij All4Fysio. Wij begrijpen dat als je de bestelling terugstuurt, niet lang op je geld wilt wachten. Daarom storten wij het aankoopbedrag binnen enkele dagen terug nadat wij het product retour ontvangen en gecontroleerd hebben.

Retourprocedure

Je wilt een product retourneren? Vul dan het retourformulier in wat je bij de bestelling hebt ontvangen (op de achterzijde van de pakbon). Op dit formulier geef je aan of je het product wilt omruilen voor een ander product of dat het product retour komt. In dat laatste geval storten we het aankoopbedrag snel weer op je rekening.

LET OP: Voorkom vertraging bij terugbetaling en vul het retourformulier compleet in! Ben je het retourformulier kwijt. In dat geval volstaat het om een print van de orderbevestiging of factuur (heb je van ons per mail ontvangen) mee te sturen met het retourpakket. 

Het product kan alleen binnen 14 dagen en ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. Tevens dient het product in een doos (envelop is niet toegestaan ivm beschadiging) aangeleverd te worden. De retourzending kan worden verstuurd aan het volgende adres (de verzendkosten van deze retourzending zijn voor je eigen rekening)

All4Fysio
Fokko Kortlanglaan 223
3845 LC Harderwijk 

< Terug naar klantenservice