Advies nodig?

Bel 0341 - 431 055

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Filteren

Vind de juiste oplossing voor jouw klacht.

producten aandoeningen

Voor iedere aandoening de juiste ondersteuning!

Veel mensen lopen rond met pijnklachten als gevolg van een blessure of bijvoorbeeld een gewrichtsaandoening. Hierdoor word je gehinderd in je dagelijkse bewegingen, bijvoorbeeld tijdens het werk, thuis, bij boodschappen doen of bij het sporten. Voor veel van deze klachten geldt dat een goede brace kan helpen om de pijnklachten te verlichten. Of het nu gaat om duimartrose, polsartrose, een tennisarm of knieproblemen, bij All4Fysio ben je aan het juiste adres.

Iedere aandoening behoeft zijn eigen ondersteuning. Kies onderstaand de categorie en ontdek de vele mooie producten die we hebben voor jouw klacht!

Twijfel je nog wat voor jou het beste product is? Stuur dan een mail naar [email protected].

Product was successfully added to your shopping cart.
De beste braces bij hand en polsklachten
De beste braces bij knieklachten
De beste braces bij elleboogklachten

Aandoeningen

De expertise van All4Fysio ligt in het leveren van producten en diensten die ondersteuning bieden aan een beweging. Dit ter vermindering van een pijnklacht, maar ook ter versterking en zelfs ter preventie, immers voorkomen blijft nog altijd beter dan genezen!

Je bent op zoek naar een product omdat je een specifieke klacht hebt. Het is erg belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Om deze reden geven we je veel informatie. Vaak ondersteund met een productvideo. Wil je nog meer weten, bel dan met een van onze experts. Samen met deze enthousiastelingen vind je zeker het product dat het beste bij jouw situatie past.

Zoals je links kan zien zijn heel veel mensen je voorgegaan en hebben zij onze dienstverlening als prettig ervaren. We zouden het gaaf vinden als jij binnenkort ook bij deze groep hoort.

We wensen je nu alvast veel plezier met je product. En mocht het product na aanschaf toch niet helemaal voldoen, dan doen we absoluut niet moeilijk als je het wilt ruilen of je geld terug wilt. Dus nul risico voor jou. Wel zo fijn toch :)