Elleboogbraces Golfarm/ Golferselleboog

Ontdek de effectieve oplossingen voor een golarm/ golferselleboog bij All4Fysio. Onze elleboogbraces zijn ontworpen om gerichte ondersteuning te bieden, pijn te verlichten en herstel te bevorderen. Blader door onze catalogus en vind de perfecte brace die afgestemd is op jouw behoeften. Ondersteun je elleboog en geniet van comfortabele beweging met onze hoogwaardige elleboogbraces. Bestel vandaag nog voor een snel en doeltreffend herstel!

Lees meer.

Sorteer op

Items 1-12 van 19

per pagina
 • Easy2Fit Elleboogbrace
  Easy2Fit Elleboogbrace
  Easy2Fit Elleboogbrace
 • Medical Brace Elleboogbrace Epi
  Medical Brace Elleboogbrace Epi
  Medical Brace Elleboogbrace Epi
 • Medical Brace Tennis/Golf Elleboogbrace
  Medical Brace Tennis/Golf Elleboogbrace
  Medical Brace Tennis/Golf Elleboogbrace
 • BraceID Epicondylitis Elleboogbrace
  BraceID Epicondylitis Elleboogbrace
  BraceID Epicondylitis Elleboogbrace
 • Push Sports Elleboogbrace
 • Push Med Elleboogbrace Epi
 • Medi Epicomed E+Motion Elleboogbrace 3.0
 • Thuasne Epimed Promaster Elleboogbrace
 • McDavid Elbow Band Dual Pad 489
 • Bauerfeind Sports Elleboogbrace BOA
 • Thuasne Silistab Epi Elleboogbrace
Sorteer op

Items 1-12 van 19

per pagina

De Werking van een Brace bij een Golfarm

Een elleboogbrace bij een golfarm, ook wel bekend als een golferselleboog, heeft als doel de pijn te verminderen, de druk op de aangedane spieren en pezen te verlichten, en het herstel te bevorderen. De werking van de brace omvat verschillende aspecten:

Ondersteuning en Stabilisatie:

De brace biedt ondersteuning aan de elleboogspieren en zorgt voor stabilisatie van het gewricht. Dit helpt overbelasting te voorkomen en bevordert een juiste houding tijdens activiteiten, zoals golfen, om verdere irritatie te minimaliseren.

Compressie:

Een elleboogbrace oefent lichte druk uit op het getroffen gebied. Deze compressie kan helpen bij het verminderen van zwelling en het verbeteren van de bloedcirculatie, wat bijdraagt aan het natuurlijke genezingsproces.

Verbetering van de Doorbloeding:

Door het toepassen van compressie wordt de bloedcirculatie gestimuleerd. Dit kan helpen om voedingsstoffen efficiënter naar het gebied te transporteren en afvalstoffen af te voeren, wat gunstig is voor het herstelproces.

Pijnverlichting:

De brace kan de druk op de pezen en spieren verminderen, waardoor pijn wordt verlicht. Dit maakt het mogelijk voor mensen met een golfarm om activiteiten uit te voeren met minder ongemak.

 

Moet ik de Brace Continu Dragen?

Het dragen van een elleboogbrace bij een golfarm hangt af van verschillende factoren, waaronder de ernst van de blessure en het advies van een arts of fysiotherapeut. Over het algemeen zijn er twee benaderingen:

Continue Draagperiode:

In sommige gevallen kan het dragen van de elleboogbrace gedurende langere perioden, mogelijk de hele dag, worden geadviseerd. Dit is vaak het geval als er sprake is van aanhoudende pijn of als de blessure ernstiger is. De brace biedt stabiliteit, vermindert de belasting op de beschadigde spieren en pezen, en bevordert het genezingsproces.

Gebruik tijdens Belasting:

In andere gevallen kan het dragen van de brace alleen tijdens belastende activiteiten, zoals sporten of repetitieve taken die de elleboog belasten, worden aanbevolen. Dit kan helpen om overbelasting te voorkomen tijdens specifieke momenten, terwijl de elleboog anders de kans krijgt om te rusten en te herstellen.