Enkelbraces Artrose

Ontdek effectieve enkelbraces voor artrose op de cataloguspagina van All4Fysio. Verbeter de mobiliteit en verlicht pijn met onze hoogwaardige enkelbraces, speciaal ontworpen om ondersteuning te bieden bij artrose. Ontvang deskundig advies en kies uit een breed assortiment aan braces voor een comfortabele en doeltreffende aanpak van artroseklachten.

Lees meer.

Rooster
Sorteer op sort-descending

Items 1-12 van 14

per pagina
Medical Brace Ankle Fit Enkelbrace
Vanaf € 39,95
BraceID Lichtgewicht Enkelbrace
Vanaf € 34,95
Medical Brace Support Enkelbrace
Vanaf € 14,95
Medical Brace Enkelbrace met Strapping
Vanaf € 24,95
Thuasne Malleo Dynastab Enkelbrace
Vanaf € 49,95
Bauerfeind MalleoTrain Plus Enkelbrace
Vanaf € 73,95
Thuasne Ligastrap Malleo Enkelbrace
Vanaf € 46,95
Thuasne Malleo Dynastab BOA Enkelbrace
Vanaf € 64,95
Thuasne Malleo Active Promaster Enkelbrace
Vanaf € 59,95
Thuasne Malleo Promaster Enkelbrace
Vanaf € 54,95
Bort Medical EasyFit Enkelbrace
Vanaf € 48,00
Rooster
Sorteer op sort-descending

Items 1-12 van 14

per pagina

De Werking van een Brace bij Artrose in de Enkel

Een enkelbrace speelt een cruciale rol bij het verlichten van symptomen van artrose in de enkel en het verbeteren van de algehele mobiliteit. Artrose, een degeneratieve gewrichtsaandoening, kan het enkelgewricht aantasten, resulterend in pijn, stijfheid en verminderde beweeglijkheid. Onze selectie enkelbraces zijn ontworpen met geavanceerde technologieën om effectieve ondersteuning te bieden en het welzijn van mensen met artrose te bevorderen.

Het ergonomische ontwerp van onze selectie enkelbraces zorgt voor een comfortabele pasvorm zonder de bewegingsvrijheid onnodig te beperken. Gemaakt van hoogwaardige materialen bieden ze duurzaamheid en ondersteuning op de lange termijn. Het dragen van een enkelbrace kan ook helpen bij het voorkomen van verdere slijtage van het enkelgewricht, waardoor de progressie van artrose wordt vertraagd.

Bij All4Fysio bieden we drie gradaties in enkelbrace ondersteuning: licht, middel en zwaar:

Lichte ondersteuning: Geschikt voor beginnende symptomen van artrose. Deze braces bieden subtiele compressie en stabiliteit, waardoor de bewegingsvrijheid behouden blijft terwijl lichte pijnklachten verminderen.

Gemiddelde ondersteuning: Ideaal voor matige artrose. Deze braces bieden extra stabiliteit en compressie, wat kan helpen bij het verminderen van ontstekingen en het ondersteunen van de enkelgewrichten tijdens dagelijkse activiteiten.

Zware ondersteuning: Ontworpen voor gevorderde artrose. Deze braces bieden maximale stabiliteit, compressie en ondersteuning om de impact van artrose op de enkel te verminderen.