Enkelbraces Verstuikte Enkel

Ontdek de effectieve ondersteuning van enkelbraces bij All4Fysio voor een snel herstel na een verstuikte enkel. Onze uitgebreide catalogus biedt een scala aan hoogwaardige enkelbraces, ontworpen om stabiliteit te bevorderen, pijn te verminderen en het genezingsproces te versnellen. Kies uit ons assortiment enkelbraces van topmerken, afgestemd op jouw specifieke behoeften. 

Lees meer.

Sorteer op

Items 1-12 van 16

per pagina
 • Medical Brace Ankle Fit Enkelbrace
  Medical Brace Ankle Fit Enkelbrace
  Medical Brace Ankle Fit Enkelbrace
 • Medical Brace Support Enkelbrace
  Medical Brace Support Enkelbrace
  Medical Brace Support Enkelbrace
 • Medical Brace Enkelbrace met Strapping
  Medical Brace Enkelbrace met Strapping
  Medical Brace Enkelbrace met Strapping
 • Push Sports Enkelbrace-8
 • Thuasne Malleo Dynastab Enkelbrace
 • BraceID Lichtgewicht Enkelbrace
  BraceID Lichtgewicht Enkelbrace
  BraceID Lichtgewicht Enkelbrace
 • Thuasne Malleo Dynastab BOA Enkelbrace
 • Thuasne Sport Stabiliserende Enkelbrace BOA
 • Thuasne Sport Enkelbrace met Strapping
 • Bauerfeind MalleoTrain Plus Enkelbrace
Sorteer op

Items 1-12 van 16

per pagina

De Werking van een Enkelbrace bij een verstuikte enkel

Een enkelbrace is een doeltreffend hulpmiddel voor het bevorderen van herstel na een verstuikte enkel. Bij All4Fysio bieden we een uitgebreide catalogus van hoogwaardige enkelbraces, die zijn ontworpen om de stabiliteit te verbeteren, pijn te verminderen en het genezingsproces te versnellen. Wanneer de enkel wordt verstuikt, treden er vaak beschadigingen op aan de ligamenten, wat resulteert in zwelling, pijn en verminderde mobiliteit.

Onze enkelbraces, voorzien van stevige banden sluitingen en/ of geïntegreerde spalken aan de zijkanten, bieden optimale ondersteuning en stabiliteit. Deze innovatieve ontwerpen zorgen ervoor dat de enkel stevig wordt omsloten, waardoor de kans op herhaaldelijke verzwikkingen wordt geminimaliseerd.

Daarbovenop zorgt het breiwerk van de selectie braces voor compressie, waardoor zwelling wordt verminderd en pijn wordt verlicht. Tegelijkertijd bieden de spalken aan de zijkanten een extra mate van structurele ondersteuning, waardoor de natuurlijke bewegingsrange van de enkel behouden blijft, terwijl risico's op ongewenste bewegingen worden verminderd.

 

Een Enkelbrace voor Preventief gebruik

Het preventief dragen van een enkelbrace na een verstuiking of verzwikking biedt diverse voordelen die bijdragen aan een beter herstel en het verminderen van toekomstige risico's. Allereerst ondersteunt een enkelbrace de enkelgewrichten en -banden, waardoor extra stabiliteit wordt geboden. Dit is vooral belangrijk omdat een eerder verstuikte enkel meer vatbaar kan zijn voor herhaling van het letsel.

Door een enkelbrace preventief te dragen, kan je de kans op herhaaldelijke verstuikingen verminderen. De brace biedt een beschermende barrière tegen ongewenste bewegingen, waardoor het risico op nieuwe blessures wordt beperkt. Het geeft het enkelgewricht de nodige ondersteuning om gezonde bewegingen mogelijk te maken, terwijl het tegelijkertijd overmatige bewegingen beperkt die kunnen leiden tot nieuwe verstuikingen.