Nekbraces Cervicaal Radiculair Syndroom

Ontdek de effectieve oplossingen van All4Fysio voor het cervicaal radiculair syndroom met onze hoogwaardige nekbraces. Onze catalogus biedt een uitgebreide selectie nekbraces, ontworpen om doeltreffende ondersteuning te bieden bij dit specifieke syndroom. Verbeter jouw comfort en bevorder een gezonde nek met onze kwalitatieve braces. Ontdek nu de optimale ondersteuning voor jouw specifieke behoeften en ervaar verlichting van het cervicaal radiculair syndroom.

Lees meer.

Hulp nodig?
Vraag onze product specialisten om advies!

Rooster
Sorteer op sort-descending

6 Items

per pagina
Medical Brace Zachte Nekkraag Wit
Vanaf € 14,95
BraceID Soepele Nekkraag / Nekbrace
Reguliere prijs € 14,95 Vanaf € 11,95
Push Care Nekbrace
Vanaf € 46,95
Push Med Nekbrace
Vanaf € 74,95
Rooster
Sorteer op sort-descending

6 Items

per pagina

De Werking van een Nekbrace bij Cervicaal Radiculair Syndroom

Een nekbrace kan een nuttige rol spelen bij het beheer van het cervicaal radiculair syndroom, dat wordt gekenmerkt door zenuwpijn in de nek en arm als gevolg van druk op de zenuwwortels in de cervicale wervelkolom. De werking van een nekbrace bij cervicaal radiculair syndroom omvat verschillende aspecten:

Ondersteuning: De brace biedt ondersteuning aan de nekspieren en -structuren. Dit kan helpen bij het verminderen van spierspanning en het bevorderen van een betere houding, wat belangrijk is voor het verminderen van de druk op de zenuwwortels.

Beperking van bewegingen: Door de bewegingsvrijheid van de nek te beperken, kan een nekbrace ongewenste bewegingen verminderen. Dit is vooral gunstig tijdens activiteiten die de nek extra kunnen belasten, waardoor het herstelproces wordt ondersteund.

Pijnverlichting: Een nekbrace kan helpen bij het verminderen van pijn door de druk op de zenuwwortels te verminderen en een juiste houding te bevorderen. Dit draagt bij aan het comfort van de patiënt en helpt bij het versnellen van het herstelproces.

Verbeterde genezing: Door de nek stabiel te houden en de juiste ondersteuning te bieden, kan een nekbrace bijdragen aan een sneller herstel van het cervicaal radiculair syndroom.

Nekbraces voor het cervicaal radiculair syndroom zijn verkrijgbaar in verschillende niveaus van ondersteuning, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jouw behoeften past. Deze braces zijn onderverdeeld in drie categorieën op basis van ondersteuningsniveaus: licht, middel en zwaar.