Nekbraces Nekartrose

Een nekkraag of nekbrace helpt bij nekartrose! Bij nekartrose is er sprake van slijtage van het kraakbeen en het bot tussen de nekwervels. Deze slijtage kan leiden tot verlies van de normale glijdende functie van de nekwervels, wat kan resulteren in pijn, stijfheid en beperken van de bewegingen van de nek. De meeste voorkomende klachten die optreden door artrose in de nek zijn onder andere; pijn en stijfheid van de nek (wat wordt verergerd door beweging), een verdoofd gevoel en schietende pijn naar de armen. Een brace biedt ondersteuning aan de nekwervels, wat de klachten aanzienlijk kan verminderen.

Lees meer.

Hulp nodig?
Vraag onze product specialisten om advies!

Rooster
Sorteer op sort-descending

10 Items

per pagina
BraceID Soepele Nekkraag / Nekbrace
Reguliere prijs € 14,95 Vanaf € 11,95
Medical Brace Zachte Nekkraag Wit
Vanaf € 14,95
Push Care Nekbrace
Vanaf € 46,95
Push Med Nekbrace
Vanaf € 74,95
LP Support Nekkraag 906
Vanaf € 24,95
Thuanse Nekbrace C1 Classic
Vanaf € 17,95
Bauerfeind CerviLoc /S
Vanaf € 49,95
Bauerfeind CerviLoc Nekkraag
Vanaf € 29,95
Rooster
Sorteer op sort-descending

10 Items

per pagina

De Werking van een Nekbrace bij Artrose

Ontdek optimale verlichting voor nekartrose met onze uitgebreide collectie nekbraces op onze speciale cataloguspagina. Bij nekartrose is het essentieel om de juiste ondersteuning te bieden, en daarom hebben we de braces onderverdeeld in drie niveaus: Licht, Middel, en Zwaar.

Onze lichte nekbraces zijn vervaardigd van een flexibel materiaal dat meer bewegingsvrijheid biedt terwijl het nog steeds de nodige ondersteuning geeft aan de nek. Deze braces zijn ideaal voor mensen die een subtiele ondersteuning nodig hebben.

Voor een stapje verder in ondersteuning hebben we de middelste categorie nekbraces. Deze bieden net wat meer stabiliteit en zijn geschikt voor diegenen die gematigde ondersteuning nodig hebben bij nekartrose. Gemaakt van duurzame materialen, combineren deze braces comfort met gerichte ondersteuning voor effectieve verlichting.

Als maximale stabiliteit vereist is, kijk dan naar onze zware nekbraces. Deze zijn ontworpen met een stijvere structuur die de beweging van de nek beperkt, wat vaak nodig is bij gevorderde nekartrose. Deze braces bieden een hoog niveau van ondersteuning en stabiliteit om de pijn en ongemakken van nekartrose te verminderen.