Schouderbraces Frozen shoulder

Ontdek de effectieve oplossingen voor een frozen shoulder met onze hoogwaardige schouderbraces op de cataloguspagina van All4Fysio. Verbeter mobiliteit, verminder pijn en versnel het herstelproces met onze deskundig geselecteerde braces. Ontdek de werking van een schouderbrace en vind de perfecte ondersteuning voor een snel herstel.

Lees meer.

Hulp nodig?
Vraag onze product specialisten om advies!

Sorteer op

5 Items

per pagina
Sorteer op

5 Items

per pagina

De Werking van een Brace bij een Frozen Shoulder

Een Frozen Shoulder, ook bekend als adhesieve capsulitis, kan leiden tot ernstige beperkingen in de schoudermobiliteit en intense pijn. Gelukkig biedt All4Fysio een doeltreffende oplossing met onze geavanceerde schouderbraces, die zijn ontworpen om ondersteuning te bieden bij een Frozen Shoulder.

Onze schouderbraces zijn doordrenkt met de nieuwste technologieën, waardoor ze gerichte ondersteuning bieden aan het aangetaste gewricht. Een van de belangrijkste functies van onze schouderbraces is het stabiliseren van de schouder, waardoor de bewegingsvrijheid wordt vergroot en pijn wordt verminderd. Het compressie-effect helpt ook om zwelling te verminderen en de doorbloeding te stimuleren, wat essentieel is voor een sneller herstel.

Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen en een ergonomisch ontwerp, zorgen onze braces voor een comfortabele pasvorm die de hele dag kan worden gedragen. Dit bevordert niet alleen het genezingsproces, maar maakt het ook mogelijk om dagelijkse activiteiten met meer gemak uit te voeren. Bovendien zijn onze schouderbraces verstelbaar, zodat ze kunnen worden aangepast aan de individuele behoeften en comfortniveaus van de gebruiker.