Arion Magnide

3-5 werkdagen
Wat is mijn maat?
truck Vanaf €100 gratis verzonden

Product informatie

De Arion Magnide Het eenvoudigste aantrekhulpmiddel voor therapeutische elastische kousen en panty’s met een gesloten teenstuk. Het aantrekhulpmiddel Magnide is specifiek ontwikkeld om de problemen bij het aantrekken van therapeutische elastische kousen en panty’s met een gesloten teenstuk op te lossen.

  • Elastische kousen behouden langer hun therapeutische druk
  • Eenvoudig in gebruik
  • Spaart tijd en kosten
  • Lange levensduur
  • Makkelijk mee te nemen

De Magnide is gemaakt van zeer glad materiaal dat bewerkt is met een speciale coating. Deze eigenschappen vormen een ultraglad eindproduct met een zeer hoge wrijvingsreductie. De wrijvingsreductie van de Magnide zorgt ervoor dat de fysieke belasting voor zorgverleners en patiënten tot een minimum wordt beperkt. Dit heeft tevens een positief effect op de therapietrouw bij patiënten. Hiernaast kan de patiënt door de eenvoudige en duidelijke gebruiksaanwijzingen nog lange tijd onafhankelijk therapeutische elastische kousen en panty’s aantrekken. De Magnide biedt een uitkomst voor patiënten die therapeutische elastische kousen en panty’s met een gesloten teenstuk dragen. Dankzij de Magnide kan dit type kousen makkelijk worden aangetrokken. Daarnaast is de Magnide een onmisbaar hulpmiddel voor zorgverleners die dagelijks de zware taak hebben om therapeutische elastische kousen bij patiënten aan te trekken.

Lengte exclusief trekkoort:

  • M 31 cm
  • L 39,5 cm
  • XL 48 cm 

 

Specificaties

Artikelnummer 03-29-1008-00
Kleur Groen
Geslacht Universeel
Type hulpmiddel Aantrekhulp
Geschikt voor Voetkousen en Panty's
Inzetbaar bij Kousen met gesloten teenstuk
Teenstuk Gesloten teenstuk
Merk Arion
Vragen van klanten
Wat is het verschil tussen de Arion Magnide en de Arion Magnide 2in1?

De Arion Magnide is een aantrekhulp en de Arion Magnide 2in1 is zowel een aan- als uittrekhulp. Beide hulpmiddelen zijn geschikt voor kousen met een gesloten teenstuk. 

Staat je vraag er niet tussen?