Defibtech Lifeline VIEW AED (semi-automaat)

truck Vanaf €100 gratis verzonden
Levertijd 2-3 werkdagen

Product informatie

De Defibtech Lifeline View is een zeer gebruiksvriendelijke, robuuste en onderhoudsarme AED. Het apparaat is klein van stuk en heeft als uniek kenmerk een full color LCD-scherm. Aan de hand van duidelijke video-animaties ondersteunt de VIEW een hulpverlener optimaal tijdens een reanimatie. Een uitkomst bij stress of geluidsoverlast. Vanzelfsprekend geeft de VIEW ook de gesproken commando’s zoals andere AED’s.

De elektroden zijn geplaatst aan de achterkant van de AED en zijn direct bereikbaar. Er zijn geen kleppen of schuiven die moeten worden verzet om het apparaat te kunnen gebruiken. Dat is evident wanneer iedere seconde telt.

De AED is spatwaterbestendig en stofdicht (IP55) en doorstaat een valtest op iedere hoek, rand en verschillend oppervlak vanaf 1,2 meter en is trilling-bestendig.

Na het gebruik van de Defibtech Lifeline VIEW kan het ECG van het slachtoffer door middel van een SD-kaart worden getransformeerd naar een PC. Software om het ECG in te kunnen zien is hier gratis te downloaden.

Eigenschappen:

  • Unieke AED in de markt met audio én visuele ondersteuning
  • Duurzaam en gebruiksvriendelijk
  • Onderhoudsarm
  • 8 jaar garantie

De Lifeline VIEW wordt geleverd met: 
- Batterij-unit (stand-by levensduur max. 4 jaar). 
- Eén paar defibrillatie-elektroden. 
- Een gebruikershandleiding.

Specificaties

Artikelnummer 04-40-1153-00
maat M
Merk Defibtech
AED Categorieën AED
Vol- of Halfautomaat Halfautomaat
Vragen van klanten
Geen vragen van klanten gevonden.
Staat je vraag er niet tussen?