LET OP: Door de Coronacrisis is het momenteel erg druk. Wij, onze leveranciers en PostNL doen er alles aan om je bestelling snel te leveren, maar het kan langer duren dan je van ons gewend bent. Sorry daarvoor.
All4Fysio klantenservice

Advies en verkoop
(maandag t/m vrijdag 09.00 tot 18.00 uur)

0341 - 431 055

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

De klantenservice van All4Fysio

Welkom bij de klantenservice van All4Fysio. Hier vind je antwoord op de meest gestelde vragen aan All4Fysio. Kies hieronder een onderwerp voor meer informatie.

  (Veilig) bestellen

Lees hier alles over het (veilig) bestellen in de webshop van All4Fysio. All4Fysio maakt gebruik van een beveiligde verbinding, zodat uw gegevens altijd privé blijven en veilig worden opgeslagen. Daarnaast is All4Fysio een erkende webshop en hebben wij het Webshop Keurmerk.

 Alles over (veilig) bestellen bij All4Fysio

 

   Bezorgen en afhalen

Bestellingen voor 21.00 uur geplaatst worden dezelfde dag nog verzonden. Bestellingen in het weekend voor zondag 19.00uur besteld worden op maandag geleverd. Lees hier alles over de mogelijke bezorgopties van All4Fysio en onze verzendpartner PostNL. Liever zelf het product bij ons magazijn in Harderwijk afhalen? Dat kan ook!

 Alles over het bezorgen en/of afhalen van onze pakketten

 

   Garantie of retourneren 

Wilt u een product retourneren naar All4Fysio? Bekijk dan hier meer informatie over de retour mogelijkheden.

 Alles over de garantie op onze producten en de retourmogelijkheden

 

   De zekerheden van All4fysio huisselectie

Het aanbod aan merken is erg groot. Om het voor onze klanten makkelijker te maken selecteerden onze productspecialisten per categorie en/of aandoening het beste artikel.

 All4fysio huisselectie, zeer interessante voordelen

 

   Reviews en beoordelingen

Wil je weten wat onze klanten van onze service vinden? Bekijk dan hier de reviews van onze webshop in samenwerking met onze volledig onafhankelijke review partner 'KiyOh'. Je kunt hier ook zelf een review achterlaten, dat waarderen we altijd!  

 Bekijk de reviews van All4Fysio of laat zelf een review achter