Bauerfeind

Bauerfeind is een toonaangevend merk op het gebied van medische hulpmiddelen en orthopedische oplossingen. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1929, heeft Bauerfeind een reputatie opgebouwd als een betrouwbaar en innovatief bedrijf dat hoogwaardige producten levert. Het assortiment van Bauerfeind omvat een breed scala aan producten, waaronder braces, bandages, compressiekousen en orthopedische inlegzolen. Deze producten zijn ontworpen om de mobiliteit te verbeteren, pijn te verlichten en het herstel te bevorderen bij verschillende aandoeningen.

Lees meer.

Rooster
Sorteer op sort-descending

Items 1-12 van 45

per pagina
Bauerfeind OmoTrain® Schouderbrace
Vanaf € 79,95
Bauerfeind MalleoTrain Plus Enkelbrace
Vanaf € 73,95
Bauerfeind RhizoLoc Duimbrace
Vanaf € 45,50
Bauerfeind Sports Elleboogbrace BOA
Vanaf € 44,95
Rooster
Sorteer op sort-descending

Items 1-12 van 45

per pagina

Over Bauerfeind

Bauerfeind is een toonaangevend merk op het gebied van medische hulpmiddelen en orthopedische oplossingen. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1929, heeft Bauerfeind een reputatie opgebouwd als een betrouwbaar en innovatief bedrijf dat hoogwaardige producten levert. Het assortiment van Bauerfeind omvat een breed scala aan producten, waaronder braces, bandages, compressiekousen en orthopedische inlegzolen. Deze producten zijn ontworpen om de mobiliteit te verbeteren, pijn te verlichten en het herstel te bevorderen bij verschillende aandoeningen. Wat Bauerfeind onderscheidt, is hun focus op kwaliteit en precisie. Elk product wordt zorgvuldig vervaardigd met behulp van geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen. Bauerfeind streeft ernaar om de perfecte balans te vinden tussen comfort, functionaliteit en effectiviteit.

Daarnaast is Bauerfeind bekend om zijn innovatieve benadering van productontwikkeling. Ze werken nauw samen met artsen, therapeuten en sportprofessionals om te voldoen aan de specifieke behoeften van de gebruikers. Het resultaat is een uitgebreid assortiment aan op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de hoogste normen van prestaties en kwaliteit. Bauerfeind heeft zich ook gevestigd als een vertrouwd merk in de sportwereld. Veel topsporters en teams vertrouwen op Bauerfeind-producten voor optimale ondersteuning en bescherming tijdens trainingen en wedstrijden. Kortom, Bauerfeind is een merk dat bekend staat om zijn toewijding aan kwaliteit, innovatie en effectiviteit. Of het nu gaat om het ondersteunen van een blessureherstel, het verlichten van pijn of het verbeteren van de prestaties, Bauerfeind biedt geavanceerde orthopedische oplossingen die het verschil kunnen maken in het dagelijks leven en in de sport.