Let op: Door grote drukte bij onze verzendpartner PostNL kan de bezorging van je pakket langer duren!
All4Fysio klantenservice

Advies en verkoop
(maandag t/m vrijdag 09.00 tot 18.00 uur)

0341 - 431 055

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Filteren

Fitness artikelen

basketbal

Thuis fitnessen is effectief, leuk en gemakkelijk!

Alles wat je in de sportschool kunt doen, kan je ook thuis doen. Heerlijk even sporten op een tijdstip dat je uitkomt en ondertussen kijken naar je favoriete Netflix serie :). Pak je fitnessmat en bal of gewicht erbij en je workout kan beginnen. Train je liever op een apparaat? Kies de beweging die je het beste ligt en koop een fiets-, roei- of crosstrainer. All4Fysio ondersteunt je in iedere beweging.

Product was successfully added to your shopping cart.
Onderstaand onze uitgebreide collectie aan fitness artikelen. Via het filtermenu kan je je keuzes verfijnen.
Van laag naar hoog sorteren

   

Artikelen 1 tot 12 van 43 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Van laag naar hoog sorteren

   

Artikelen 1 tot 12 van 43 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Fitness

De expertise van All4Fysio ligt in het leveren van producten en diensten die ondersteuning bieden aan een beweging. Dit ter vermindering van een pijnklacht, maar ook ter versterking en zelfs ter preventie, immers voorkomen blijft nog altijd beter dan genezen!

Je bent op zoek naar producten voor fitness. Het is erg belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Om deze reden geven we je veel informatie. Vaak ondersteund met een productvideo. Wil je nog meer weten, bel dan met een van onze experts. Samen met deze enthousiastelingen vind je zeker het product dat het beste bij jouw situatie past.

Zoals je links kan zien zijn heel veel mensen je voorgegaan en hebben zij onze dienstverlening als prettig ervaren. We zouden het gaaf vinden als jij binnenkort ook bij deze groep hoort.

We wensen je nu alvast veel plezier met je product. En mocht het product na aanschaf toch niet helemaal voldoen, dan doen we absoluut niet moeilijk als je het wilt ruilen of je geld terug wilt. Dus nul risico voor jou. Wel zo fijn toch :)