Armsleeves

Armsleeves zijn een nuttige aanvulling op de uitrusting van elke volleybalspeler en kunnen bijdragen aan betere prestaties en bescherming. Tijdens het volleyballen worden de armen blootgesteld aan constante wrijving met de bal en de vloer, wat kan leiden tot schaafwonden en huidirritaties. Armsleeves bieden extra bescherming aan de armen, waardoor deze gevaren worden voorkomen. Bovendien kunnen ze ook helpen om de spieren warm te houden en te beschermen tegen blessures.

Rooster
Sorteer op sort-descending

6 Items

per pagina
McDavid HEX Onderarm Sleeves 651
Vanaf € 27,95
Rooster
Sorteer op sort-descending

6 Items

per pagina

Volleybal

Tijdens het volleyballen is het van groot belang om het lichaam goed te beschermen en te ondersteunen. Braces, kniebeschermers, compressiekousen en broeken zijn waardevolle middelen die bijdragen aan verbeterde prestaties en bescherming op het veld.

Kniebeschermers zijn onmisbaar voor volleyballers, gezien de intensieve belasting die deze sport op de knieën legt. Ze bieden bescherming tegen schokken en slijtage, waardoor de knieën worden ontzien. Daarnaast zorgen kniebeschermers voor extra grip en stabiliteit bij het springen en landen, waardoor spelers met meer vertrouwen en controle kunnen spelen.

Braces bieden extra ondersteuning en stabiliteit aan gewrichten zoals de enkel, pols en duim. Dit vermindert de kans op blessures en zorgt voor meer comfort tijdens het spel.

Compressiekousen en broeken dragen bij aan een verbeterde bloedcirculatie en zuurstoftoevoer naar de spieren, wat resulteert in verminderde vermoeidheid en verbeterde prestaties. Daarnaast kunnen compressiekledingstukken helpen bij het verminderen van spierpijn en het versnellen van het herstel na intensieve wedstrijden of trainingen.

Voor volleyballers zijn braces, kniebeschermers, compressiekousen en broeken van onschatbare waarde. Ze bieden bescherming, ondersteuning en bevorderen optimale fysieke conditie, waardoor spelers met vertrouwen en comfort kunnen excelleren op het volleybalveld.