Thuasne

Thuasne is een toonaangevend merk op het gebied van braces en medische hulpmiddelen. Het merk staat bekend om de hoge kwaliteit van zijn producten, die zijn ontworpen om optimale ondersteuning en comfort te bieden bij blessures of pijnlijke aandoeningen. Thuasne heeft een uitgebreid assortiment braces voor verschillende lichaamsdelen, waaronder de enkel, knie, pols, elleboog, schouder en rug. De braces zijn ontworpen met geavanceerde technologieën en materialen, zoals elastische compressie, siliconen pads en ademende stoffen, om de pijn te verminderen en de genezing te versnellen.

Rooster
Sorteer op sort-descending

Items 1-12 van 101

per pagina
Thuasne Ligaflex Rhizo Duimbrace
Vanaf € 25,90
Thuasne Malleo Dynastab Enkelbrace
Vanaf € 49,95
Thuasne Ligaflex classic Polsbrace
Vanaf € 34,95
Thuasne Ligaflex Manu Polsbrace
Vanaf € 39,95
Thuasne Sport Neopreen Polsbrace
Vanaf € 16,95
Thuasne Sport Enkelbrace met Strapping
Vanaf € 29,95
Thuasne Ligastrap Malleo Enkelbrace
Vanaf € 46,95
Thuasne Epimed Promaster Elleboogbrace
Vanaf € 30,95
Thuasne Epimed Promaster Elleboogbrace
Vanaf € 25,95
Thuasne Malleo Dynastab BOA Enkelbrace
Vanaf € 64,95
Thuasne Comfort Elleboogkrukken Blauw
€ 59,95
Rooster
Sorteer op sort-descending

Items 1-12 van 101

per pagina

Over Thuasne

Thuasne is een toonaangevend merk op het gebied van braces en medische hulpmiddelen. Het merk staat bekend om de hoge kwaliteit van zijn producten, die zijn ontworpen om optimale ondersteuning en comfort te bieden bij blessures of pijnlijke aandoeningen. Thuasne heeft een uitgebreid assortiment braces voor verschillende lichaamsdelen, waaronder de enkel, knie, pols, elleboog, schouder en rug.

De braces zijn ontworpen met geavanceerde technologieën en materialen, zoals elastische compressie, siliconen pads en ademende stoffen, om de pijn te verminderen en de genezing te versnellen. Bovendien biedt Thuasne braces voor verschillende niveaus van ondersteuning, van lichte tot zware ondersteuning, afhankelijk van de ernst van de blessure. Het merk heeft ook braces voor verschillende activiteiten, zoals sport, werk en dagelijkse activiteiten, waardoor de gebruiker optimale ondersteuning kan krijgen tijdens zijn of haar dagelijkse routine.

Thuasne heeft een uitstekende reputatie op het gebied van kwaliteit en innovatie. Het merk verzorgt regelmatig trainingen om ervoor te zorgen dat de kennis van de braces actueel zijn en blijven. Het merk heeft ook verschillende onderscheidingen en certificeringen ontvangen voor zijn producten en productieprocessen. Kortom, Thuasne is een sterk merk in braces vanwege zijn toewijding aan kwaliteit, innovatie en samenwerking. Of het nu gaat om het behandelen van een blessure of het bieden van dagelijkse ondersteuning, Thuasne biedt een breed scala aan braces die voldoen aan de behoeften van de gebruiker.