Laden
1 2

Thuasne Sport

Rooster
Sorteer op sort-descending

Items 1-12 van 23

per pagina
Thuasne Sport Neopreen Polsbrace
Vanaf € 16,95
Thuasne Sport Enkelbrace met Strapping
Vanaf € 29,95
Thuasne Epimed Promaster Elleboogbrace
Vanaf € 25,95
Thuasne Sport Kniebrace met Strapping
Vanaf € 50,95
Thuasne Sport Duimbrace
Vanaf € 22,95
Thuasne Sport Rugbrace
Vanaf € 59,95
Thuasne Sport Verstevigde Kniebrace
Vanaf € 34,95
Thuasne Sport Neopreen Enkelbrace
Vanaf € 13,95
Thuasne Sport Neopreen Bovenbeenbrace
Vanaf € 21,95
Thuasne Sport Support Kniebrace
Vanaf € 15,95
Thuasne Sport Elleboogbrace Lichtgrijs
Vanaf € 16,95
Thuasne Sport Polsbrace met BOA sluiting
Vanaf € 56,95
Rooster
Sorteer op sort-descending

Items 1-12 van 23

per pagina

Thuasne Sport

Thuasne Sport is een merk dat hoogwaardige sportartikelen en braces produceert, speciaal ontworpen om sporters te ondersteunen bij het uitoefenen van hun favoriete activiteiten. Met een combinatie van geavanceerde technologieën, innovatief design en comfortabele materialen, biedt Thuasne Sport een uitgebreid assortiment producten die bijdragen aan optimale prestaties en bescherming tijdens het sporten.

Of je nu last hebt van een blessure, ondersteuning nodig hebt bij het herstel of gewoon preventief een brace wilt dragen, Thuasne Sport heeft de juiste oplossing voor jou. Van kniebraces tot enkelbandages, van rugbraces tot polsverstevigers, elk artikel is zorgvuldig ontworpen om de specifieke behoeften van sporters te vervullen.

Braces van Thuasne Sport bieden een combinatie van stabiliteit, compressie en bewegingsvrijheid, waardoor je vol vertrouwen kunt bewegen en je sportieve doelen kunt bereiken. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen die ademend, comfortabel en flexibel zijn, zodat je ongehinderd kunt blijven bewegen.

 

Wat is de juiste sportbrace voor mij?

De juiste sportbrace voor jou hangt af van verschillende factoren, waaronder de aard van je blessure of het type sport dat je beoefent. Gelukkig biedt Thuasne een scala aan sportbraces met verschillende niveaus van ondersteuning om aan uiteenlopende behoeften te voldoen.

Thuasne heeft in totaal 5 verschillende niveaus van ondersteuning voor zijn sportartikelen. Hier is een overzicht van deze niveaus:

  • Niveau 1 (Minimale Ondersteuning): Deze braces bieden minimale ondersteuning en zijn geschikt voor lichte blessures of ter preventie tijdens niet-intensieve activiteiten. Ze kunnen comfortabel gedragen worden zonder de bewegingsvrijheid te beperken.
  • Niveau 2 (Matige Ondersteuning): Braces op dit niveau bieden matige ondersteuning en zijn geschikt voor blessures die wat meer stabiliteit vereisen. Ze zijn ideaal voor sporten met gemiddelde intensiteit.
  • Niveau 3 (Gemiddelde Ondersteuning): Deze braces bieden een gemiddeld niveau van ondersteuning en zijn geschikt voor blessures waarbij aanzienlijke stabiliteit nodig is. Ze zijn geschikt voor sporten met een gemiddelde tot hoge intensiteit.
  • Niveau 4 (Hoge Ondersteuning): Braces op dit niveau bieden aanzienlijke ondersteuning en zijn ideaal voor blessures die een sterke stabilisatie vereisen. Ze zijn geschikt voor sporten met een hoge intensiteit en kunnen helpen bij het voorkomen van verdere schade.
  • Niveau 5 (Maximale Ondersteuning): Dit zijn de krachtigste braces in het assortiment van Thuasne en bieden maximale ondersteuning. Ze zijn geschikt voor ernstige blessures en voor sporten met een zeer hoge intensiteit waarbij de kans op letsel groot is.

 

Zijn de Sportbraces van Thuasne Waterbestendig?

Ja, de sportbraces van Thuasne die zijn gemaakt van neopreen zijn over het algemeen waterbestendig. Neopreen is een synthetisch rubbermateriaal dat bekendstaat om zijn waterafstotende eigenschappen en duurzaamheid. Hierdoor kunnen neopreen sportbraces veilig worden gebruikt tijdens activiteiten waarbij ze in contact kunnen komen met water, zoals zwemmen.

Het feit dat neopreen sportbraces waterbestendig zijn, maakt ze ideaal voor sporters die behoefte hebben aan ondersteuning voor hun knie of enkel tijdens het zwemmen. Of je nu een kniebrace voor zwemmen of een enkelbrace voor zwemmen nodig hebt, neopreen sportbraces bieden de nodige stabiliteit en bescherming zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de invloed van water.