Enkelbrace

Enkelbraces met banden kunnen bijdragen aan betere prestaties en bescherming tijdens het hockeyen door extra ondersteuning en stabiliteit te bieden aan de enkels. Deze braces zijn ontworpen met banden die rondom de enkel worden gewikkeld en zo extra compressie en ondersteuning bieden. Ze zijn licht van gewicht en comfortabel om te dragen, waardoor spelers zich vrij kunnen bewegen op het veld zonder beperkingen. Deze braces kunnen helpen bij het voorkomen van enkelblessures en kunnen ook worden gebruikt om blessures te behandelen.

Rooster
Sorteer op sort-descending

Items 1-12 van 19

per pagina
Medical Brace Ankle Fit Enkelbrace
Vanaf € 39,95
BraceID Lichtgewicht Enkelbrace
Vanaf € 34,95
Medical Brace Support Enkelbrace
Vanaf € 14,95
Medical Brace Enkelbrace met Strapping
Vanaf € 24,95
Easy2Fit Enkelbrace
Vanaf € 9,95
Thuasne Malleo Dynastab Enkelbrace
Vanaf € 49,95
Thuasne Sport Stabiliserende Enkelbrace BOA
Vanaf € 64,95
Thuasne Sport Enkelbrace met Strapping
Vanaf € 29,95
Thuasne Ligastrap Malleo Enkelbrace
Vanaf € 46,95
Medi Levamed E+Motion Enkelbrace 3.0
Vanaf € 67,95
Medi Levamed E+Motion Enkelbrace
Reguliere prijs € 67,95 Vanaf € 47,95
Thuasne Malleo Action Enkelbrace
Vanaf € 27,95
Rooster
Sorteer op sort-descending

Items 1-12 van 19

per pagina

Hockey

Bij het hockeyen is het cruciaal om jezelf te beschermen tegen blessures, en daarbij kunnen braces, compressiekousen en -broeken een waardevolle rol spelen. Deze hulpmiddelen dragen niet alleen bij aan het voorkomen van blessures, maar kunnen ook de prestaties op het veld verbeteren.

Braces bieden extra ondersteuning en stabiliteit aan de gewrichten, waardoor spelers met meer vertrouwen kunnen bewegen en spelen. Ze verminderen het risico op verdraaiingen, verzwikkingen en overbelasting van de knieën, enkels en polsen. Met braces kun je voluit gaan hockeyen, wetende dat je gewrichten goed beschermd zijn.

Compressiekousen en -broeken helpen de bloedcirculatie te verbeteren en verminderen spiertrillingen tijdens intensieve activiteiten. Dit kan leiden tot minder spiervermoeidheid en sneller herstel na het hockeyen. Bovendien staan deze compressie hulpmiddelen bekend om hun vermogen om de spieren op te warmen en klaar te maken voor de wedstrijd, wat resulteert in betere prestaties en een verminderd risico op spierblessures.

Door het gebruik van braces, compressiekousen en -broeken kunnen hockeyers blessures voorkomen en hun prestaties naar een hoger niveau tillen. Het is van essentieel belang om tijdens het hockeyen zowel je lichaam te beschermen als optimaal te presteren, en deze hulpmiddelen kunnen daarbij van onschatbare waarde zijn.