Hockey

Tijdens het hockeyen is het van groot belang om jezelf te beschermen tegen blessures. Braces en compressiekousen en -broeken kunnen hierbij helpen en daarnaast bijdragen aan betere prestaties op het veld. Braces bieden extra ondersteuning en stabiliteit aan de gewrichten, waardoor spelers met meer vertrouwen kunnen bewegen en spelen. Ze verminderen de kans op verdraaiingen, verzwikkingen en overbelasting van de knieën, enkels en polsen. Zo kan je met een gerust hart voluit gaan tijdens het hockeyen. Compressiekousen en -broeken helpen bij het verbeteren van de bloedcirculatie en het verminderen van spiertrillingen tijdens intensieve activiteiten. Dit kan leiden tot minder spiervermoeidheid en sneller herstel na het spelen.

Sorteer op

Items 1-12 van 81

per pagina
 • Medical Brace Enkelbrace met Strapping
  Medical Brace Enkelbrace met Strapping
  Medical Brace Enkelbrace met Strapping
 • Medical Brace Ankle Fit Enkelbrace
  Medical Brace Ankle Fit Enkelbrace
  Medical Brace Ankle Fit Enkelbrace
 • Medical Brace Support Enkelbrace
  Medical Brace Support Enkelbrace
  Medical Brace Support Enkelbrace
 • Push Sports Enkelbrace-8
 • Thuasne Malleo Dynastab Enkelbrace
 • Thuasne Sport Enkelbrace met Strapping
 • Thuasne Sport Neopreen Polsbrace
 • Push Sports Polsbrace
  Push Sports Polsbrace
 • Push Sports Kniebrace
 • Herzog PRO Compressiekousen Zwart/Zilver
 • A.S.O. Enkelbrace
Sorteer op

Items 1-12 van 81

per pagina

Bij het hockeyen is het cruciaal om jezelf te beschermen tegen blessures, en daarbij kunnen braces, compressiekousen en -broeken een waardevolle rol spelen. Deze hulpmiddelen dragen niet alleen bij aan het voorkomen van blessures, maar kunnen ook de prestaties op het veld verbeteren.

Braces bieden extra ondersteuning en stabiliteit aan de gewrichten, waardoor spelers met meer vertrouwen kunnen bewegen en spelen. Ze verminderen het risico op verdraaiingen, verzwikkingen en overbelasting van de knieën, enkels en polsen. Met braces kun je voluit gaan hockeyen, wetende dat je gewrichten goed beschermd zijn.

Compressiekousen en -broeken helpen de bloedcirculatie te verbeteren en verminderen spiertrillingen tijdens intensieve activiteiten. Dit kan leiden tot minder spiervermoeidheid en sneller herstel na het hockeyen. Bovendien staan deze compressie hulpmiddelen bekend om hun vermogen om de spieren op te warmen en klaar te maken voor de wedstrijd, wat resulteert in betere prestaties en een verminderd risico op spierblessures.

Door het gebruik van braces, compressiekousen en -broeken kunnen hockeyers blessures voorkomen en hun prestaties naar een hoger niveau tillen. Het is van essentieel belang om tijdens het hockeyen zowel je lichaam te beschermen als optimaal te presteren, en deze hulpmiddelen kunnen daarbij van onschatbare waarde zijn.