Polsbraces

Het dragen van polsbraces tijdens het hockeyen kan bijdragen aan betere prestaties en bescherming. Polsbraces bieden extra ondersteuning en stabiliteit aan de pols, waardoor spelers met meer vertrouwen en controle kunnen bewegen en spelen. Dit vermindert de kans op polsblessures zoals verstuikingen en verzwikkingen, en kan helpen om de impact van een bal of stick op te vangen. Door het beschermen van de pols kunnen spelers langer blijven spelen zonder ongemak of pijn, wat kan leiden tot betere prestaties op het veld.

Rooster
Sorteer op sort-descending

Items 1-12 van 14

per pagina
Thuasne Sport Neopreen Polsbrace
Vanaf € 16,95
Push Sports Polsversteviger
Vanaf € 19,85
Push Sports Polsbrace
Vanaf € 32,45
LP Support Polssteun 753
Vanaf € 14,95
Orliman Sport Elastische Polsbrace
Vanaf € 26,95
Thuasne Ligaflex Action Polsbrace
Vanaf € 39,95
McDavid Tweezijdig Elastisch Geweven Polsbandage 513
Vanaf € 18,95
McDavid Polsband 452
Vanaf € 18,95
Orliman Sport Polsversteviger
Vanaf € 23,95
Thuasne Sport Polsbrace met BOA sluiting
Vanaf € 56,95
Thuasne Sport Polsversteviger
Vanaf € 9,95
Rooster
Sorteer op sort-descending

Items 1-12 van 14

per pagina

Hockey

Bij het hockeyen is het cruciaal om jezelf te beschermen tegen blessures, en daarbij kunnen braces, compressiekousen en -broeken een waardevolle rol spelen. Deze hulpmiddelen dragen niet alleen bij aan het voorkomen van blessures, maar kunnen ook de prestaties op het veld verbeteren.

Braces bieden extra ondersteuning en stabiliteit aan de gewrichten, waardoor spelers met meer vertrouwen kunnen bewegen en spelen. Ze verminderen het risico op verdraaiingen, verzwikkingen en overbelasting van de knieën, enkels en polsen. Met braces kun je voluit gaan hockeyen, wetende dat je gewrichten goed beschermd zijn.

Compressiekousen en -broeken helpen de bloedcirculatie te verbeteren en verminderen spiertrillingen tijdens intensieve activiteiten. Dit kan leiden tot minder spiervermoeidheid en sneller herstel na het hockeyen. Bovendien staan deze compressie hulpmiddelen bekend om hun vermogen om de spieren op te warmen en klaar te maken voor de wedstrijd, wat resulteert in betere prestaties en een verminderd risico op spierblessures.

Door het gebruik van braces, compressiekousen en -broeken kunnen hockeyers blessures voorkomen en hun prestaties naar een hoger niveau tillen. Het is van essentieel belang om tijdens het hockeyen zowel je lichaam te beschermen als optimaal te presteren, en deze hulpmiddelen kunnen daarbij van onschatbare waarde zijn.