Enkelbraces

Enkelbraces met banden kunnen bijdragen aan betere prestaties en bescherming tijdens het korfballen door extra ondersteuning en stabiliteit te bieden aan de enkels. Deze braces zijn ontworpen met banden die rondom de enkel worden gewikkeld en zo extra compressie en ondersteuning bieden. Ze zijn licht van gewicht en comfortabel om te dragen, waardoor spelers zich vrij kunnen bewegen op het veld zonder beperkingen. Deze braces kunnen helpen bij het voorkomen van enkelblessures en kunnen ook worden gebruikt om blessures te behandelen.

Sorteer op

Items 1-12 van 18

per pagina
 • Medical Brace Ankle Fit Enkelbrace
  Medical Brace Ankle Fit Enkelbrace
  Medical Brace Ankle Fit Enkelbrace
 • Medical Brace Enkelbrace met Strapping
  Medical Brace Enkelbrace met Strapping
  Medical Brace Enkelbrace met Strapping
 • Medical Brace Support Enkelbrace
  Medical Brace Support Enkelbrace
  Medical Brace Support Enkelbrace
 • Thuasne Malleo Dynastab Enkelbrace
 • Push Sports Enkelbrace-8
 • Push Sports Enkelbrace Kicx
 • Thuasne Sport Enkelbrace met Strapping
 • A.S.O. Enkelbrace
 • BraceID Lichtgewicht Enkelbrace
  BraceID Lichtgewicht Enkelbrace
  BraceID Lichtgewicht Enkelbrace
 • Medi Levamed E+Motion Enkelbrace 3.0
 • Easy2Fit Enkelbrace
  Easy2Fit Enkelbrace
  Easy2Fit Enkelbrace
Sorteer op

Items 1-12 van 18

per pagina

Korfbal

Braces, compressiekousen en broeken spelen allemaal een waardevolle rol in het verbeteren van de prestaties tijdens het korfballen. Deze hulpmiddelen dragen bij aan blessurepreventie en ondersteunen het lichaam tijdens intensieve fysieke activiteit.

Braces bieden gerichte bescherming en stabiliteit aan de knieën, enkels en polsen, wat essentieel is voor korfballers die constant in beweging zijn en vaak van richting veranderen. Ze helpen blessures te voorkomen en zorgen ervoor dat spelers met vertrouwen kunnen spelen.

Compressiekousen verbeteren de bloedstroom en bieden ondersteuning aan de spieren. Ze bevorderen een efficiënte circulatie, verminderen spiertrillingen en bevorderen het herstel. Dit helpt korfballers om vermoeidheid te verminderen en sneller te herstellen na intensieve inspanning.

Compressiebroeken dragen bij aan het verminderen van spiervermoeidheid en bevorderen een betere bloedcirculatie. Dit zorgt voor meer comfort en uithoudingsvermogen tijdens het korfballen, wat resulteert in verbeterde prestaties op het veld.

Voor korfballers zijn braces en compressiekousen van groot belang, gezien de dynamische aard van de sport. Door het dragen van braces, compressiekousen en broeken kunnen ze blessures voorkomen en hun prestaties aanzienlijk verbeteren. Deze hulpmiddelen bieden ondersteuning, bescherming en bevorderen een optimale fysieke conditie, waardoor korfballers zich vol vertrouwen kunnen concentreren op het spel.