Korfbal

Braces, compressiekousen en broeken kunnen allemaal bijdragen aan betere prestaties tijdens het korfballen. Braces kunnen helpen bij het voorkomen van blessures aan de knieën, enkels en polsen, terwijl compressiekousen de bloedstroom verbeteren en de spieren ondersteunen. Compressiebroeken kunnen ook helpen bij het verminderen van spiervermoeidheid en het verbeteren van de bloedcirculatie. Voor korfballers zijn braces en compressiekousen van groot belang, aangezien zij constant moeten bewegen en snel van richting moeten veranderen. Het dragen van braces, compressiekousen en broeken kan hen helpen om blessures te voorkomen en hun prestaties op het veld te verbeteren.

Rooster
Sorteer op sort-descending

Items 1-12 van 73

per pagina
Easy2Fit Enkelbrace
Vanaf € 9,95
Medical Brace Ankle Fit Enkelbrace
Vanaf € 39,95
BraceID Lichtgewicht Enkelbrace
Vanaf € 34,95
Medical Brace Support Enkelbrace
Vanaf € 14,95
Medical Brace Enkelbrace met Strapping
Vanaf € 24,95
Thuasne Malleo Dynastab Enkelbrace
Vanaf € 49,95
Thuasne Sport Neopreen Polsbrace
Vanaf € 16,95
Push Sports Enkelbrace-8
Vanaf € 35,85
A.S.O. Enkelbrace
Vanaf € 57,95
Rooster
Sorteer op sort-descending

Items 1-12 van 73

per pagina

Braces, compressiekousen en broeken spelen allemaal een waardevolle rol in het verbeteren van de prestaties tijdens het korfballen. Deze hulpmiddelen dragen bij aan blessurepreventie en ondersteunen het lichaam tijdens intensieve fysieke activiteit.

Braces bieden gerichte bescherming en stabiliteit aan de knieën, enkels en polsen, wat essentieel is voor korfballers die constant in beweging zijn en vaak van richting veranderen. Ze helpen blessures te voorkomen en zorgen ervoor dat spelers met vertrouwen kunnen spelen.

Compressiekousen verbeteren de bloedstroom en bieden ondersteuning aan de spieren. Ze bevorderen een efficiënte circulatie, verminderen spiertrillingen en bevorderen het herstel. Dit helpt korfballers om vermoeidheid te verminderen en sneller te herstellen na intensieve inspanning.

Compressiebroeken dragen bij aan het verminderen van spiervermoeidheid en bevorderen een betere bloedcirculatie. Dit zorgt voor meer comfort en uithoudingsvermogen tijdens het korfballen, wat resulteert in verbeterde prestaties op het veld.

Voor korfballers zijn braces en compressiekousen van groot belang, gezien de dynamische aard van de sport. Door het dragen van braces, compressiekousen en broeken kunnen ze blessures voorkomen en hun prestaties aanzienlijk verbeteren. Deze hulpmiddelen bieden ondersteuning, bescherming en bevorderen een optimale fysieke conditie, waardoor korfballers zich vol vertrouwen kunnen concentreren op het spel.