Elleboogbraces

Een elleboogbrace met compressie kan bijdragen aan betere prestaties en bescherming tijdens het tennissen. Het biedt niet alleen extra ondersteuning aan de elleboog, maar ook compressie om de bloedcirculatie te bevorderen en spieren te stabiliseren. Hierdoor wordt de spiervermoeidheid verminderd en de hersteltijd verkort, waardoor het risico op blessures zoals tenniselleboog/ tennisarm wordt verlaagd.

Rooster
Sorteer op sort-descending

Items 1-12 van 20

per pagina
BraceID Epicondylitis Elleboogbrace
Vanaf € 13,95
Medical Brace Elleboogbrace Epi
Vanaf € 14,95
Medical Brace Tennis/Golf Elleboogbrace
Vanaf € 24,95
Push Sports Elleboogbrace
Vanaf € 19,95
Push Med Elleboogbrace Epi
Vanaf € 34,95
Thuasne Epimed Promaster Elleboogbrace
Vanaf € 30,95
Thuasne Epimed Promaster Elleboogbrace
Vanaf € 25,95
Bauerfeind Sports Elleboogbrace BOA
Vanaf € 44,95
Thuasne Epimed Promaster Elleboogbrace
Vanaf € 40,90
Thuasne Silistab Epi Elleboogbrace
Vanaf € 53,95
Rooster
Sorteer op sort-descending

Items 1-12 van 20

per pagina

Tennis

Braces, compressiekousen en compressiebroeken zijn populaire hulpmiddelen onder tennissers die streven naar verbeterde prestaties. Braces zijn uitermate nuttig om blessures te voorkomen of te verminderen, vooral bij tennissers die al te maken hebben met kwetsuren aan bijvoorbeeld de knieën, enkels of polsen. Ze bieden extra ondersteuning aan gewrichten en spieren, waardoor overbelasting wordt verminderd. Dit kan resulteren in minder pijn, ontstekingen en een verbeterde tennisprestatie.

Compressiekousen en -broeken zijn speciaal ontworpen om de bloedcirculatie te verbeteren en spiertrillingen te verminderen. Dit heeft positieve effecten op de prestaties van tennissers, doordat de spieren minder snel vermoeid raken en hersteltijd verkort wordt. Bovendien kunnen compressiekousen en -broeken bijdragen aan verbeterde stabiliteit en coördinatie, waardoor tennissers beter kunnen reageren op snelle bewegingen en behendig blijven gedurende het spel.

Voor tennissers spelen braces, compressiekousen en compressiebroeken een belangrijke rol in het bereiken van optimale prestaties. Ze helpen blessures te voorkomen, bieden ondersteuning en bevorderen een efficiënt herstel. Met behulp van deze hulpmiddelen kunnen tennissers met vertrouwen de baan betreden en hun spel naar een hoger niveau tillen.