Tennis

Braces, compressiekousen en compressiebroeken zijn populaire hulpmiddelen voor tennissers die hun prestaties willen verbeteren. Braces kunnen worden gebruikt om blessures te voorkomen of te verminderen, vooral bij tennissers die al last hebben van een blessure aan bijvoorbeeld de knieën, enkels of polsen. Braces bieden extra ondersteuning aan de gewrichten en spieren, waardoor ze minder snel overbelast raken. Dit kan resulteren in minder pijn en ontstekingen en daardoor minder belemmering van de prestaties op de tennisbaan.

Rooster
Sorteer op sort-descending

Items 1-12 van 98

per pagina
Easy2Fit Enkelbrace
Vanaf € 9,95
BraceID Epicondylitis Elleboogbrace
Vanaf € 13,95
Medical Brace Ankle Fit Enkelbrace
Vanaf € 39,95
Medical Brace Elleboogbrace Epi
Vanaf € 14,95
BraceID Lichtgewicht Enkelbrace
Vanaf € 34,95
Medical Brace Tennis/Golf Elleboogbrace
Vanaf € 24,95
Medical Brace Support Enkelbrace
Vanaf € 14,95
Medical Brace Enkelbrace met Strapping
Vanaf € 24,95
Push Sports Elleboogbrace
Vanaf € 19,95
Thuasne Malleo Dynastab Enkelbrace
Vanaf € 49,95
Push Med Elleboogbrace Epi
Vanaf € 34,95
Rooster
Sorteer op sort-descending

Items 1-12 van 98

per pagina

Braces, compressiekousen en compressiebroeken zijn populaire hulpmiddelen onder tennissers die streven naar verbeterde prestaties. Braces zijn uitermate nuttig om blessures te voorkomen of te verminderen, vooral bij tennissers die al te maken hebben met kwetsuren aan bijvoorbeeld de knieën, enkels of polsen. Ze bieden extra ondersteuning aan gewrichten en spieren, waardoor overbelasting wordt verminderd. Dit kan resulteren in minder pijn, ontstekingen en een verbeterde tennisprestatie.

Compressiekousen en -broeken zijn speciaal ontworpen om de bloedcirculatie te verbeteren en spiertrillingen te verminderen. Dit heeft positieve effecten op de prestaties van tennissers, doordat de spieren minder snel vermoeid raken en hersteltijd verkort wordt. Bovendien kunnen compressiekousen en -broeken bijdragen aan verbeterde stabiliteit en coördinatie, waardoor tennissers beter kunnen reageren op snelle bewegingen en behendig blijven gedurende het spel.

Voor tennissers spelen braces, compressiekousen en compressiebroeken een belangrijke rol in het bereiken van optimale prestaties. Ze helpen blessures te voorkomen, bieden ondersteuning en bevorderen een efficiënt herstel. Met behulp van deze hulpmiddelen kunnen tennissers met vertrouwen de baan betreden en hun spel naar een hoger niveau tillen.