Kniebraces

De onderstaande kniebraces met baleinen worden gebruikt tijdens het tennissen wanneer de knie goed belastbaar is, de flexibele baleinen in combinatie met compressie ontlasten je pijnlijke knie. De compressie zorgt ervoor dat zwellingen verminderen en dat je knie gedurende je tenniswedstrijd of training fris blijft. Het is goed om te weten dat een balein verkeerde bewegingen niet zal beperken, het materiaal is namelijk flexibel. Kniebraces met baleinen zorgen voor extra ondersteuning maar vrij bewegen blijft mogelijk.

Sorteer op

6 Items

per pagina
Sorteer op

6 Items

per pagina

Tennis

Braces, compressiekousen en compressiebroeken zijn populaire hulpmiddelen onder tennissers die streven naar verbeterde prestaties. Braces zijn uitermate nuttig om blessures te voorkomen of te verminderen, vooral bij tennissers die al te maken hebben met kwetsuren aan bijvoorbeeld de knieën, enkels of polsen. Ze bieden extra ondersteuning aan gewrichten en spieren, waardoor overbelasting wordt verminderd. Dit kan resulteren in minder pijn, ontstekingen en een verbeterde tennisprestatie.

Compressiekousen en -broeken zijn speciaal ontworpen om de bloedcirculatie te verbeteren en spiertrillingen te verminderen. Dit heeft positieve effecten op de prestaties van tennissers, doordat de spieren minder snel vermoeid raken en hersteltijd verkort wordt. Bovendien kunnen compressiekousen en -broeken bijdragen aan verbeterde stabiliteit en coördinatie, waardoor tennissers beter kunnen reageren op snelle bewegingen en behendig blijven gedurende het spel.

Voor tennissers spelen braces, compressiekousen en compressiebroeken een belangrijke rol in het bereiken van optimale prestaties. Ze helpen blessures te voorkomen, bieden ondersteuning en bevorderen een efficiënt herstel. Met behulp van deze hulpmiddelen kunnen tennissers met vertrouwen de baan betreden en hun spel naar een hoger niveau tillen.