Polsbraces voor Tennis

Ontdek de voordelen van tennissen met vertrouwen dankzij onze hoogwaardige polsbraces. Met optimale ondersteuning en stabiliteit kun je blessures voorkomen en je volledig concentreren op je spel. Of je nu worstelt met polsproblemen, herstelt van een blessure of gewoon je prestaties wilt verbeteren, onze polsbraces zijn speciaal ontworpen voor comfort en bescherming tijdens het tennis. Versterk je polsen, verminder ongemak en presteer op je best met onze betrouwbare polsbraces.

Rooster
Sorteer op sort-descending

Items 1-12 van 14

per pagina
Thuasne Sport Neopreen Polsbrace
Vanaf € 16,95
Push Sports Polsversteviger
Vanaf € 19,85
Push Sports Polsbrace
Vanaf € 32,45
LP Support Polssteun 753
Vanaf € 14,95
Orliman Sport Elastische Polsbrace
Vanaf € 26,95
Thuasne Ligaflex Action Polsbrace
Vanaf € 39,95
McDavid Tweezijdig Elastisch Geweven Polsbandage 513
Vanaf € 18,95
McDavid Polsband 452
Vanaf € 18,95
Orliman Sport Polsversteviger
Vanaf € 23,95
Thuasne Sport Polsbrace met BOA sluiting
Vanaf € 56,95
Thuasne Sport Polsversteviger
Vanaf € 9,95
Rooster
Sorteer op sort-descending

Items 1-12 van 14

per pagina

Polsbraces voor Tennis

Tennis is een uitdagende en opwindende sport, maar het brengt ook specifieke risico's met zich mee. De intensieve bewegingen, herhaalde slagen en snelle wendingen kunnen leiden tot diverse blessures. Van pols- en elleboogklachten tot verrekkingen en peesontstekingen, tennissers worden vaak geconfronteerd met fysieke uitdagingen. Deze blessures kunnen niet alleen je spel verstoren, maar ook een negatieve impact hebben op je algehele welzijn. Het is van groot belang om preventieve maatregelen te nemen, zoals een degelijke opwarming, juiste techniek en beschermende uitrusting. Ontdek hoe het dragen van een polsbrace tijdens het tennissen je kan helpen om met meer zelfvertrouwen te spelen en blessures te voorkomen.

 

Tijdens het tennissen kan het dragen van een polsbrace verschillende voordelen bieden:

Bescherming tegen Overbelasting: De herhaalde bewegingen bij het slaan van de bal kunnen leiden tot overbelasting en stress op de polsen. Een polsbrace kan helpen om de belasting gelijkmatiger te verdelen en het risico op overbelasting te verminderen.

Ondersteuning van Zwakke Polsen: Als je gevoelig bent voor polsblessures of al eerder een blessure hebt gehad, kan een polsbrace extra ondersteuning bieden aan de gewrichtsstructuren en helpen om verdere schade te voorkomen.

Verbetering van de Stabiliteit: Een polsbrace kan de stabiliteit van het polsgewricht vergroten, vooral tijdens krachtige slagen en bewegingen. Dit kan helpen om onnatuurlijke bewegingen en blessures te voorkomen.

Verlichting van Pijn: Polsblessures zoals verstuikingen, tendinitis en peesontstekingen kunnen pijn en ongemak veroorzaken. Een polsbrace kan druk uitoefenen en stabiliteit bieden, wat kan helpen om pijn te verminderen en oncomfortabele symptomen te verlichten.

Vertrouwen & Comfort: Het dragen van een polsbrace kan je het vertrouwen geven dat je polsen beschermd zijn tijdens het spelen, waardoor je met meer zekerheid kunt tennissen en je minder zorgen hoeft te maken over blessures.

 

Kan ik mijn racket goed vasthouden met een polsbrace?

Jazeker! Onze polsbraces laten de hand vrij, waardoor je met gemak je tennisracket goed kunt vasthouden. De polsbraces uit de bovenstaande selectie zijn ontworpen met aandacht voor bewegingsvrijheid en comfort.

 

Hulp nodig bij je keuze?

Neem contact op met onze product specialisten!