Wandelen

Of je nu een rondje gaat wandelen of een berg gaat beklimmen: je lichaam krijgt flink wat te verduren tijdens jouw wandelavontuur. De belasting op je knieën is groot, je voeten moeten veel last dragen en de ongelijke ondergrond vergroot de kans op blessures. Wil je goed voorbereid beginnen aan jouw wandelavontuur en blessures voorkomen? All4fysio is er voor je! Met producten die je knie ontlasten, zorgen voor een optimale bloedcirculatie en je voeten de ondersteuning bieden die ze nodig hebben.

Rooster
Sorteer op sort-descending

Items 1-12 van 59

per pagina
Easy2Fit Enkelbrace
Vanaf € 9,95
Medical Brace Ankle Fit Enkelbrace
Vanaf € 39,95
BraceID Lichtgewicht Enkelbrace
Vanaf € 34,95
Medical Brace Support Enkelbrace
Vanaf € 14,95
Medical Brace Enkelbrace met Strapping
Vanaf € 24,95
Thuasne Malleo Dynastab Enkelbrace
Vanaf € 49,95
Push Sports Enkelbrace-8
Vanaf € 35,85
BraceID Kniebrace met scharnier
Vanaf € 44,95
A.S.O. Enkelbrace
Vanaf € 57,95
Rooster
Sorteer op sort-descending

Items 1-12 van 59

per pagina

Je lichaam wordt behoorlijk op de proef gesteld tijdens jouw wandelavontuur. De impact op je knieën is aanzienlijk, je voeten dragen een grote last en de oneffen ondergrond vergroot het risico op blessures. Wil je goed voorbereid aan jouw wandelavontuur beginnen en blessures voorkomen? All4fysio staat voor je klaar! We bieden producten die je knieën ontlasten, zorgen voor optimale bloedcirculatie en de nodige ondersteuning bieden aan je voeten.

Onze compressiesokken zorgen niet alleen voor energieke benen, maar bieden ook een perfecte pasvorm zonder vouwen, zodat je blaarvrij kunt genieten van je avontuur. Vergeet niet om je spieren voorafgaand aan je activiteit op te warmen met een van onze verwarmende balsems. De warme balsem stimuleert de doorbloeding, waardoor het risico op blessures en krampen wordt verminderd. Na je activiteit kun je gebruikmaken van een van onze verkoelende gels om het herstelproces te versnellen.

Bij All4fysio begrijpen we dat het belangrijk is om jouw wandelavontuur goed voor te bereiden en zorg te dragen voor je lichaam. Onze producten zijn speciaal ontworpen om je te ondersteunen, blessures te voorkomen en het herstel te bevorderen, zodat je optimaal kunt genieten van elke stap die je zet.