Enkelbraces

Enkelbraces kunnen bijdragen aan betere prestaties tijdens het wandelen door extra bescherming en stabiliteit aan de enkels te bieden. Deze braces zijn ontworpen met banden die rondom de enkel worden gewikkeld en zo extra compressie en ondersteuning bieden. Ze zijn licht van gewicht en comfortabel om te dragen. Ideaal om te gebruiken bij terugkerende enkelverzwikkingen en bij aanhoudende enkelinstabiliteit.

Rooster
Sorteer op sort-descending

Items 1-12 van 19

per pagina
Easy2Fit Enkelbrace
Vanaf € 9,95
Medical Brace Ankle Fit Enkelbrace
Vanaf € 39,95
BraceID Lichtgewicht Enkelbrace
Vanaf € 34,95
Medical Brace Support Enkelbrace
Vanaf € 14,95
Medical Brace Enkelbrace met Strapping
Vanaf € 24,95
Thuasne Malleo Dynastab Enkelbrace
Vanaf € 49,95
Push Sports Enkelbrace-8
Vanaf € 35,85
Thuasne Sport Enkelbrace met Strapping
Vanaf € 29,95
Thuasne Ligastrap Malleo Enkelbrace
Vanaf € 46,95
Medi Levamed E+Motion Enkelbrace 3.0
Vanaf € 67,95
Medi Levamed E+Motion Enkelbrace
Reguliere prijs € 67,95 Vanaf € 47,95
Thuasne Malleo Action Enkelbrace
Vanaf € 27,95
Rooster
Sorteer op sort-descending

Items 1-12 van 19

per pagina

Wandelen

Je lichaam wordt behoorlijk op de proef gesteld tijdens jouw wandelavontuur. De impact op je knieën is aanzienlijk, je voeten dragen een grote last en de oneffen ondergrond vergroot het risico op blessures. Wil je goed voorbereid aan jouw wandelavontuur beginnen en blessures voorkomen? All4fysio staat voor je klaar! We bieden producten die je knieën ontlasten, zorgen voor optimale bloedcirculatie en de nodige ondersteuning bieden aan je voeten.

Onze compressiesokken zorgen niet alleen voor energieke benen, maar bieden ook een perfecte pasvorm zonder vouwen, zodat je blaarvrij kunt genieten van je avontuur. Vergeet niet om je spieren voorafgaand aan je activiteit op te warmen met een van onze verwarmende balsems. De warme balsem stimuleert de doorbloeding, waardoor het risico op blessures en krampen wordt verminderd. Na je activiteit kun je gebruikmaken van een van onze verkoelende gels om het herstelproces te versnellen.

Bij All4fysio begrijpen we dat het belangrijk is om jouw wandelavontuur goed voor te bereiden en zorg te dragen voor je lichaam. Onze producten zijn speciaal ontworpen om je te ondersteunen, blessures te voorkomen en het herstel te bevorderen, zodat je optimaal kunt genieten van elke stap die je zet.