Advies nodig?

Bel 0341 - 431 055

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Filteren

Braces voor houdingsproblematiek

producten knieklachten

Houdingsproblematiek

De lichaamshouding, of postuur, is de voortdurende werking van het lichaam tegen de zwaartekracht. Er zijn altijd meerdere spiergroepen aan het werk om de vele houdingen van de mens mogelijk te maken. Als we in de juiste houding staan, zullen de botten het gewicht dragen en de spieren zo veel mogelijk ontlasten. Het resultaat is dat we ons fitter en gezonder zullen voelen. Bij een scheve houding zullen de spieren uit balans raken en spanning opbouwen omdat zij veel meer gewicht moeten dragen. De slechte houding zal uiteindelijk de lichamelijke conditie verslechteren. Op deze pagina vind je de beste braces om een scheve houding te voorkomen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Wij hebben de beste braces voor houdingsproblematiek voor je geselecteerd.

terug naar rugklachten

Van laag naar hoog sorteren

   

7 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

   

7 artikel(en)

Houdingsproblematiek

De expertise van All4Fysio ligt in het leveren van producten en diensten die ondersteuning bieden aan een beweging. Dit ter vermindering van een pijnklacht, maar ook ter versterking en zelfs ter preventie, immers voorkomen blijft nog altijd beter dan genezen!

Je bent op zoek naar een brace omdat je last hebt van houdingsproblemen. Het is erg belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Om deze reden geven we je veel informatie. Vaak ondersteund met een productvideo. Wil je nog meer weten, bel dan met een van onze experts. Samen met deze enthousiastelingen vind je zeker het product dat het beste bij jouw situatie past.

Zoals je links kan zien zijn heel veel mensen je voorgegaan en hebben zij onze dienstverlening als prettig ervaren. We zouden het gaaf vinden als jij binnenkort ook bij deze groep hoort.

We wensen je nu alvast veel plezier met je brace. En mocht het product na aanschaf toch niet helemaal voldoen, dan doen we absoluut niet moeilijk als je het wilt ruilen of je geld terug wilt. Dus nul risico voor jou. Wel zo fijn toch :)