Schouderbraces Artrose

Ontdek effectieve ondersteuning voor artrose in de schouder met onze hoogwaardige schouderbraces op de cataloguspagina van All4Fysio. Verbeter mobiliteit, verminder pijn en bevorder herstel met onze selectie van braces die speciaal zijn ontworpen om comfortabel te passen en doeltreffende ondersteuning te bieden.

Lees meer.

Hulp nodig?
Vraag onze product specialisten om advies!

Rooster
Sorteer op sort-descending

5 Items

per pagina
Bauerfeind OmoTrain® Schouderbrace
Vanaf € 79,95
Otto Bock Schouderbrace 7126
Vanaf € 79,95
Otto Bock Acro Comfort Schouderbrace 5055
Vanaf € 124,95
Bauerfeind OmoTrain S Schouderbrace
Vanaf € 83,95
Thuasne Sport Neopreen Schouderbrace
Vanaf € 24,95
Rooster
Sorteer op sort-descending

5 Items

per pagina

De Werking van een Schouderbrace bij Artrose

Een schouderbrace kan een waardevolle aanvulling zijn bij de behandeling van artrose in de schouder. De werking ervan omvat verschillende aspecten die gericht zijn op het verminderen van pijn, het bieden van stabiliteit en het bevorderen van een betere mobiliteit:

Pijnvermindering: Een schouderbrace kan druk uitoefenen op de juiste punten, waardoor de belasting op het aangetaste gewricht wordt verminderd. Dit helpt bij het verminderen van pijn en ongemak die vaak geassocieerd worden met artrose.

Stabiliteit: Artrose kan leiden tot instabiliteit in het schoudergewricht. Een brace biedt externe ondersteuning en stabiliteit, waardoor het gewricht beter wordt gefixeerd. Dit kan helpen om ongewenste bewegingen te beperken en verdere schade te voorkomen.

Verbetering van de houding: Een schouderbrace kan helpen bij het handhaven van een goede houding, wat essentieel is voor het verminderen van stress op het aangetaste gewricht. Dit kan bijdragen aan het voorkomen van verdere slijtage en het bevorderen van een gezondere lichaamshouding.

Stimulering van de bloedcirculatie: Schouderbraces zijn ontworpen om een lichte compressie uit te oefenen, wat de bloedcirculatie kan verbeteren. Een goede bloedtoevoer is cruciaal voor het leveren van voedingsstoffen aan het beschadigde weefsel en het bevorderen van het herstelproces.