Heartsine Samaritan 360P volautomatische AED

truck Vanaf €100 gratis verzonden
Levertijd 2-3 werkdagen

Product informatie

De HeartSine Samaritan PAD 360P AED is een volautomatische AED die na analyse van het hart de schok automatisch toedient. De HeartSine AED geeft gesproken en visuele instructies. Doordat de instructies aan worden gepast aan het tempo van de hulpverlener is de AED uiterst makkelijk in gebruik De HeartSine Samaritan PAD 360P is speciaal ontwikkeld voor gebruik door niet-professionele hulpverleners. Hierom is de AED ideaal voor kantoren, publieke ruimten, sportclubs en horeca. Op de AED zit een garantie van 8 jaar.

De Samaritan PAD 360P is een volledig automatische AED, dat wil zeggen dat de schok automatisch wordt afgegeven zonder dat er eerst eens schokknop hoeft te worden ingedrukt. Voor de 360P zijn zowel volwassenen- als kinderelektroden verkrijgbaar.

De werking van de 360P is conform de richtlijnen die de European Resuscitation Council (ERC) en American Heart Association (AHA) in 2010 gezamenlijk hebben opgesteld voor hart-longreanimatie (CPR, CardioPulmonary Resuscitation) en cardiovasculaire zorg in noodgevallen (ECC, Emergency Cardiovascular Care).

De AED wordt geleverd inclusief:

  • Draagtas
  • Safeset (beademingsmasker, foliedeken, schaar, wegwerphandschoenen, scheermesje, afdroogdoekje)
  • Stickerset

Voor de brochure met alle productvoordelen, klik hier.

Specificaties

Artikelnummer 04-40-1178-00
Merk Heartsine
AED Categorieën AED
Vol- of Halfautomaat Volautomaat
Vragen van klanten
Geen vragen van klanten gevonden.
Staat je vraag er niet tussen?