Compressieshorts

Compressiebroeken kunnen bijdragen aan betere prestaties en het voorkomen van blessures tijdens het voetballen door het bieden van extra ondersteuning en compressie aan de dijen, heupen en billen. Dit vermindert de spiervermoeidheid en verbetert de bloedcirculatie, waardoor meer zuurstof en voedingsstoffen naar de spieren worden gebracht. Door het verminderen van de spiertrillingen kan het dragen van compressiebroeken ook helpen bij het voorkomen van blessures zoals spierscheuringen en verstuikingen.

Rooster
Sorteer op sort-descending

8 Items

per pagina
McDavid Neoprene Short 479
Vanaf € 43,45
LP Support Compressie- / Slidingbroek 627
Vanaf € 44,95
CEP Active Base Shorts Heren Wit Heren
Reguliere prijs € 48,00 Vanaf € 26,95
McDavid Compressieshort Heren 8100
Vanaf € 34,95
Rooster
Sorteer op sort-descending

8 Items

per pagina

Voetbal

Het dragen van kniebraces, enkelbraces, compressiekousen en compressiebroeken kan een waardevolle bijdrage leveren aan het verbeteren van de prestaties tijdens het voetballen. Deze hulpmiddelen zijn effectief in het verminderen van blessures en het optimaliseren van de prestaties van spelers.

Kniebraces bieden essentiële ondersteuning aan de knieën, waardoor de kans op blessures aanzienlijk wordt verminderd. Ze stabiliseren het gewricht en bieden bescherming tijdens fysieke inspanningen. Enkelbraces zijn van onschatbare waarde bij het voorkomen van enkelverstuikingen en bieden extra stabiliteit aan de enkels, waardoor spelers met meer vertrouwen en zekerheid kunnen bewegen op het veld.

Compressiekousen en compressiebroeken spelen een belangrijke rol in het verbeteren van de bloedcirculatie en het verminderen van spiervermoeidheid. Ze bevorderen een efficiëntere doorbloeding van de spieren, wat leidt tot een verhoogde zuurstoftoevoer en afvoer van afvalstoffen. Hierdoor kunnen spelers langer op een hoog niveau blijven spelen, met verminderde vermoeidheid en een sneller herstel.

Voor voetballers zijn kniebraces, enkelbraces, compressiekousen en compressiebroeken waardevolle hulpmiddelen die zowel blessurepreventie als prestatieverbetering bevorderen. Door het gebruik van deze middelen kunnen spelers met meer vertrouwen en comfort hun spel spelen.