Duimbraces

Duimbraces kunnen een belangrijke rol spelen bij het verbeteren van prestaties en bescherming tijdens het volleyballen. Het constant slaan en gooien van de bal kan leiden tot overbelasting van de duim, waardoor het risico op blessures toeneemt. Duimbraces bieden extra ondersteuning en bescherming aan de duim, waardoor blessures worden voorkomen en de speler zich meer kan concentreren op het spel. Door het dragen van een duimbrace kunnen spelers met meer zelfvertrouwen en comfort spelen, wat kan leiden tot betere prestaties en vaardigheden op het veld.

Rooster
Sorteer op sort-descending

5 Items

per pagina
Easy2Fit Sports Duimbrace
Vanaf € 9,95
Bauerfeind RhizoLoc Duimbrace
Vanaf € 45,50
Thuasne Sport Duimbrace
Vanaf € 22,95
Push Sports Duimbrace
Vanaf € 33,95
LP Support Duimbrace 763
Vanaf € 26,95
Rooster
Sorteer op sort-descending

5 Items

per pagina

Volleybal

Tijdens het volleyballen is het van groot belang om het lichaam goed te beschermen en te ondersteunen. Braces, kniebeschermers, compressiekousen en broeken zijn waardevolle middelen die bijdragen aan verbeterde prestaties en bescherming op het veld.

Kniebeschermers zijn onmisbaar voor volleyballers, gezien de intensieve belasting die deze sport op de knieën legt. Ze bieden bescherming tegen schokken en slijtage, waardoor de knieën worden ontzien. Daarnaast zorgen kniebeschermers voor extra grip en stabiliteit bij het springen en landen, waardoor spelers met meer vertrouwen en controle kunnen spelen.

Braces bieden extra ondersteuning en stabiliteit aan gewrichten zoals de enkel, pols en duim. Dit vermindert de kans op blessures en zorgt voor meer comfort tijdens het spel.

Compressiekousen en broeken dragen bij aan een verbeterde bloedcirculatie en zuurstoftoevoer naar de spieren, wat resulteert in verminderde vermoeidheid en verbeterde prestaties. Daarnaast kunnen compressiekledingstukken helpen bij het verminderen van spierpijn en het versnellen van het herstel na intensieve wedstrijden of trainingen.

Voor volleyballers zijn braces, kniebeschermers, compressiekousen en broeken van onschatbare waarde. Ze bieden bescherming, ondersteuning en bevorderen optimale fysieke conditie, waardoor spelers met vertrouwen en comfort kunnen excelleren op het volleybalveld.