Thuasne Sport Neopreen Bovenbeenbrace

Wat is mijn maat?
Levertijd 2-3 werkdagen
truck Vanaf €100 gratis verzonden
De voordelen van All4Fysio
  • check
    Voor maandag 21:00u besteld, dinsdag in huis
  • check
  • check Gratis omruilen

Product informatie

De Thuasne Sport Neopreen Bovenbeenbrace is ontworpen om atleten de perfecte ondersteuning te bieden en blessures aan de dijspieren tijdens het sporten, zoals voetbal, atletiek en basketbal, te helpen voorkomen. Deze brace is ook geschikt voor sporters die na een dijspierblessure, zoals een spierscheur, verrekking of kneuzing, hun sportactiviteiten willen hervatten.

Voordelen van de Thuasne Sport Neopreen Bovenbeenbrace:

  • Spierondersteuning: De elastische stof van de Thuasne Sport bovenbeenbrace biedt gerichte spierondersteuning, waardoor de kans op dijspierblessures wordt verminderd.
  • Warmtebehoud: Het materiaal van de brace minimaliseert warmteverlies, wat gunstig is voor de spieren en gewrichten, en helpt bij het behouden van een optimale lichaamstemperatuur tijdens het sporten.
  • Anatomische Vorm: De brace heeft een anatomische vorm die zorgt voor een gelijkmatige compressie, waardoor de spieren en gewrichten op een natuurlijke manier worden ondersteund.

Ideaal voor tijdens het sporten

De Thuasne Sport Neopreen Bovenbeenbrace is ideaal voor sporters vanwege zijn vermogen om gerichte spierondersteuning te bieden. Dit is vooral belangrijk tijdens sportactiviteiten waarbij de dijspieren intensief worden gebruikt, zoals voetbal, atletiek en basketbal. Daarnaast bevordert het neopreen materiaal van de brace het behoud van lichaamswarmte, wat gunstig is voor de spieren en gewrichten, waardoor het risico op spierstijfheid en blessures wordt verminderd. Dit maakt het ideaal voor sporters die hun prestaties willen verbeteren en hun favoriete sport willen blijven beoefenen met het vertrouwen dat hun dijspieren goed worden ondersteund.

Specificaties

Artikelnummer 01-03-1755-00
Kleur Zwart
Latex vrij Ja
Neopreen vrij Nee
Merk Thuasne Sport

Vragen van klanten

Geen vragen van klanten gevonden.
Staat je vraag er niet tussen?