Hockeybitjes

Het dragen van een bitje tijdens het hockeyen is van groot belang voor de bescherming van de tanden en het voorkomen van ernstig tandletsel. Tijdens het spelen kan een harde bal of stick immers hard tegen de mond komen, met gebroken of losse tanden tot gevolg. Bitjes vangen de impact op en verdelen de krachten over alle tanden, waardoor de kans op tandletsel aanzienlijk wordt verminderd. Een goed passend bitje biedt niet alleen bescherming tegen tandletsel, maar kan ook bijdragen aan het zelfvertrouwen van de speler en het verbeteren van de prestaties op het veld.

Rooster
Sorteer op sort-descending

Items 1-12 van 13

per pagina
Shock Doctor Pro Gebitsbeschermer Smoke
Opro Bitje GEN4 Platinum Senior - Fangz Zwart / Rood
€ 20,00
SafeJawz Anti-Microbiologische bacterie bestrijder voor Mondbeschermer
€ 7,85
Rooster
Sorteer op sort-descending

Items 1-12 van 13

per pagina

Hockey

Bij het hockeyen is het cruciaal om jezelf te beschermen tegen blessures, en daarbij kunnen braces, compressiekousen en -broeken een waardevolle rol spelen. Deze hulpmiddelen dragen niet alleen bij aan het voorkomen van blessures, maar kunnen ook de prestaties op het veld verbeteren.

Braces bieden extra ondersteuning en stabiliteit aan de gewrichten, waardoor spelers met meer vertrouwen kunnen bewegen en spelen. Ze verminderen het risico op verdraaiingen, verzwikkingen en overbelasting van de knieën, enkels en polsen. Met braces kun je voluit gaan hockeyen, wetende dat je gewrichten goed beschermd zijn.

Compressiekousen en -broeken helpen de bloedcirculatie te verbeteren en verminderen spiertrillingen tijdens intensieve activiteiten. Dit kan leiden tot minder spiervermoeidheid en sneller herstel na het hockeyen. Bovendien staan deze compressie hulpmiddelen bekend om hun vermogen om de spieren op te warmen en klaar te maken voor de wedstrijd, wat resulteert in betere prestaties en een verminderd risico op spierblessures.

Door het gebruik van braces, compressiekousen en -broeken kunnen hockeyers blessures voorkomen en hun prestaties naar een hoger niveau tillen. Het is van essentieel belang om tijdens het hockeyen zowel je lichaam te beschermen als optimaal te presteren, en deze hulpmiddelen kunnen daarbij van onschatbare waarde zijn.