Polsbraces

Polsbraces zijn een essentieel hulpmiddel voor korfballers die hun polsen willen beschermen tegen blessures tijdens het spel. Door het dragen van polsbraces wordt de pols ondersteund en gestabiliseerd, wat helpt bij het voorkomen van verstuikingen en overbelasting. Dit is vooral belangrijk voor spelers die vaak moeten schieten, omdat dit een grote druk op de polsen kan veroorzaken. Polsbraces zijn gemakkelijk te dragen en kunnen worden aangepast aan de individuele pasvorm. Door het gebruik van polsbraces kunnen korfballers zichzelf beschermen tegen blessures en hun spel op het veld verbeteren.

Rooster
Sorteer op sort-descending

Items 1-12 van 14

per pagina
Thuasne Sport Neopreen Polsbrace
Vanaf € 16,95
Push Sports Polsversteviger
Vanaf € 19,85
Push Sports Polsbrace
Vanaf € 32,45
LP Support Polssteun 753
Vanaf € 14,95
Orliman Sport Elastische Polsbrace
Vanaf € 26,95
Thuasne Ligaflex Action Polsbrace
Vanaf € 39,95
McDavid Tweezijdig Elastisch Geweven Polsbandage 513
Vanaf € 18,95
McDavid Polsband 452
Vanaf € 18,95
Orliman Sport Polsversteviger
Vanaf € 23,95
Thuasne Sport Polsbrace met BOA sluiting
Vanaf € 56,95
Thuasne Sport Polsversteviger
Vanaf € 9,95
Rooster
Sorteer op sort-descending

Items 1-12 van 14

per pagina

Korfbal

Braces, compressiekousen en broeken spelen allemaal een waardevolle rol in het verbeteren van de prestaties tijdens het korfballen. Deze hulpmiddelen dragen bij aan blessurepreventie en ondersteunen het lichaam tijdens intensieve fysieke activiteit.

Braces bieden gerichte bescherming en stabiliteit aan de knieën, enkels en polsen, wat essentieel is voor korfballers die constant in beweging zijn en vaak van richting veranderen. Ze helpen blessures te voorkomen en zorgen ervoor dat spelers met vertrouwen kunnen spelen.

Compressiekousen verbeteren de bloedstroom en bieden ondersteuning aan de spieren. Ze bevorderen een efficiënte circulatie, verminderen spiertrillingen en bevorderen het herstel. Dit helpt korfballers om vermoeidheid te verminderen en sneller te herstellen na intensieve inspanning.

Compressiebroeken dragen bij aan het verminderen van spiervermoeidheid en bevorderen een betere bloedcirculatie. Dit zorgt voor meer comfort en uithoudingsvermogen tijdens het korfballen, wat resulteert in verbeterde prestaties op het veld.

Voor korfballers zijn braces en compressiekousen van groot belang, gezien de dynamische aard van de sport. Door het dragen van braces, compressiekousen en broeken kunnen ze blessures voorkomen en hun prestaties aanzienlijk verbeteren. Deze hulpmiddelen bieden ondersteuning, bescherming en bevorderen een optimale fysieke conditie, waardoor korfballers zich vol vertrouwen kunnen concentreren op het spel.