Kniebraces

De onderstaande kniebraces met baleinen worden gebruikt wanneer de knie goed belastbaar is, de flexibele baleinen in combinatie met compressie ontlasten je pijnlijke knie. De compressie zorgt ervoor dat zwellingen verminderen en dat je knie gedurende je wedstrijd of training fris blijft. Het is goed om te weten dat een balein verkeerde bewegingen niet zal beperken, het materiaal is namelijk flexibel. Kniebraces met baleinen zorgen voor extra ondersteuning maar vrij bewegen blijft mogelijk.

Rooster
Sorteer op sort-descending

6 Items

per pagina
Thuasne Sport Kniebrace met Strapping
Vanaf € 50,95
Thuasne Sport Verstevigde Kniebrace
Vanaf € 34,95
Medi Genumedi E+Motion Kniebrace 3.0
Vanaf € 67,95
Thuasne Sport Kniebrace met Knieschijfsupport
Vanaf € 47,95
Push Sports Kniebrace
Vanaf € 69,95
Rooster
Sorteer op sort-descending

6 Items

per pagina

Hockey

Bij het hockeyen is het cruciaal om jezelf te beschermen tegen blessures, en daarbij kunnen braces, compressiekousen en -broeken een waardevolle rol spelen. Deze hulpmiddelen dragen niet alleen bij aan het voorkomen van blessures, maar kunnen ook de prestaties op het veld verbeteren.

Braces bieden extra ondersteuning en stabiliteit aan de gewrichten, waardoor spelers met meer vertrouwen kunnen bewegen en spelen. Ze verminderen het risico op verdraaiingen, verzwikkingen en overbelasting van de knieën, enkels en polsen. Met braces kun je voluit gaan hockeyen, wetende dat je gewrichten goed beschermd zijn.

Compressiekousen en -broeken helpen de bloedcirculatie te verbeteren en verminderen spiertrillingen tijdens intensieve activiteiten. Dit kan leiden tot minder spiervermoeidheid en sneller herstel na het hockeyen. Bovendien staan deze compressie hulpmiddelen bekend om hun vermogen om de spieren op te warmen en klaar te maken voor de wedstrijd, wat resulteert in betere prestaties en een verminderd risico op spierblessures.

Door het gebruik van braces, compressiekousen en -broeken kunnen hockeyers blessures voorkomen en hun prestaties naar een hoger niveau tillen. Het is van essentieel belang om tijdens het hockeyen zowel je lichaam te beschermen als optimaal te presteren, en deze hulpmiddelen kunnen daarbij van onschatbare waarde zijn.