Kniebraces

De onderstaande kniebraces met baleinen worden gebruikt tijdens het korfballen wanneer de knie goed belastbaar is, de flexibele baleinen in combinatie met compressie ontlasten je pijnlijke knie. De compressie zorgt ervoor dat zwellingen verminderen en dat je knie gedurende je wedstrijd of training fris blijft. Het is goed om te weten dat een balein verkeerde bewegingen niet zal beperken, het materiaal is namelijk flexibel. Kniebraces met baleinen zorgen voor extra ondersteuning maar vrij bewegen blijft mogelijk.

Rooster
Sorteer op sort-descending

6 Items

per pagina
Push Sports Kniebrace
Vanaf € 69,95
Thuasne Sport Kniebrace met Strapping
Vanaf € 50,95
Thuasne Sport Verstevigde Kniebrace
Vanaf € 34,95
Medi Genumedi E+Motion Kniebrace 3.0
Vanaf € 67,95
Thuasne Sport Kniebrace met Knieschijfsupport
Vanaf € 47,95
Rooster
Sorteer op sort-descending

6 Items

per pagina

Korfbal

Braces, compressiekousen en broeken spelen allemaal een waardevolle rol in het verbeteren van de prestaties tijdens het korfballen. Deze hulpmiddelen dragen bij aan blessurepreventie en ondersteunen het lichaam tijdens intensieve fysieke activiteit.

Braces bieden gerichte bescherming en stabiliteit aan de knieën, enkels en polsen, wat essentieel is voor korfballers die constant in beweging zijn en vaak van richting veranderen. Ze helpen blessures te voorkomen en zorgen ervoor dat spelers met vertrouwen kunnen spelen.

Compressiekousen verbeteren de bloedstroom en bieden ondersteuning aan de spieren. Ze bevorderen een efficiënte circulatie, verminderen spiertrillingen en bevorderen het herstel. Dit helpt korfballers om vermoeidheid te verminderen en sneller te herstellen na intensieve inspanning.

Compressiebroeken dragen bij aan het verminderen van spiervermoeidheid en bevorderen een betere bloedcirculatie. Dit zorgt voor meer comfort en uithoudingsvermogen tijdens het korfballen, wat resulteert in verbeterde prestaties op het veld.

Voor korfballers zijn braces en compressiekousen van groot belang, gezien de dynamische aard van de sport. Door het dragen van braces, compressiekousen en broeken kunnen ze blessures voorkomen en hun prestaties aanzienlijk verbeteren. Deze hulpmiddelen bieden ondersteuning, bescherming en bevorderen een optimale fysieke conditie, waardoor korfballers zich vol vertrouwen kunnen concentreren op het spel.